06 22 14 55 08

Glamour Bruidslook by Ria Kap

Make-up en haarstyling voor iedere gelegenheid

Het is feest!

Ga je trouwen? Of ben je te gast op een bruilof van een ander? Of ga je toch naar een ander feest? Wat de gelegenheid ook is, ik help jou graag met je make-up en kapsel! De styling zal perfect aansluiten op de gelegendheid en natuurlijk op jouw wensen.

Privé workshop make-up

Mooi, op je eigen manier met een privé workshop make-up

Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Dat betekent dat iedereen beschikt over mooie punten in het uiterlijk. Als je je natuurlijke mooie punten benadrukt met de juiste make-up, wordt je prachtig en zie je precies wat je pluspunten zijn. Wanneer je dan in de spiegel kijkt, dan straal je!

 

Daar hoef je écht geen metamorfose voor te ondergaan. Zodra jouw mooie punten met de juiste make-up zijn benadrukt, krijg je als vanzelf de uitstraling die bij je past. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen enorm omdat je mooi bent en doordat tegelijkertijd ook helemaal jezelf bent.

Shop4makeup

Mijn webshop, Shop4makup.nl

Gestart als service, nu een echte cosmetica webshop

Tijdens de make-up workshops maak ik gebruik van de cosmetica van een aantal verschillende merken zoals Hean Cosmetics, Cosart, JOIK Organic, Uoga Uoga en anderen. Ieder merk heeft zijn eigen toppers. De producten die ik graag gebruik en enthousiast over ben, heb ik allemaal opgenomen in de shop. Zo kun je na afloop van de workshop, de producten zelf gemakkelijk aanschaffen. 

VisagieWorkshops.nl

VisagieWorkshops.nl - Beauty is fun

Beauty is fun!

Het beautyteam van VisagieWorkshops.nl verzorgt verschillende beauty workshops, zoals Make-up, Haarstyling, Kleur, Manicure, Nailart en meer. Deze workshops kunnen plaatsvinden op iedere locatie. De reden workshops kunnen bepaalde redenen hebben. Hierbij kun je denken aan een personeelsuitje, vriendinnenuitje of zomaar voor de fun. Maar een workshop is ook zeker superleerzaam naast dat het natuurlijk leuk is. Het doel van elke workshop is jou laten stralen en het maximale uit jezelf kunnen halen. 

Metamorfose fotoshoot

Jij bent uniek! Er is niemand zoals jij

Dit is een onderwerp waar ik zelf ook absoluut in geloof. En daarom wil ik dit graag aan jou laten zien. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat iedere vrouw, en overigens ook iedere man, meerdere "gezichten" heeft. Daarmee bedoel ik de verschillende looks die je als persoon kan uitstralen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een stoere look of een dagelijkse look, maar dat kan ook een meer glamour look zijn. 

Workshop make-up en kleur

Workshop make-up en kleur

Jouw pluspunten in de spotlights

Tijdens de workshop "make-up en kleur", leer jij welke kleuren en welke make-up er het best bij jou past, om zo het beste in jezelf naar boven te halen. De workshop kan plaatsvinden bij jou thuis, op kantoor, of in Ria's eigen kleine studio aan huis. 

Social Media

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie & Hairstyling

Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)
KvK  20147198
BTW nr.  NL002016751B51