Skip to main content

Allround beautyprofessional Ria Kap.

Ria Kap

Over Ria

Ria Kap, allround make-up professional

Eind 2006 liep ik de Kamer van Koophandel binnen om mijn bedrijf in te schrijven, het begin van RI-Jolie Visagie & Hairstyling. Het bedrijf is gestart uit passie voor beauty. In de bijna 15 jaar dat ik nu als beautyprofessional werk, heb ik aan veel verschillende projecten mogen meewerken en hier heb ik veel mensen mogen ontmoeten. Dat is wat mijn vak als allround beautyexpert zo leuk, maar ook zo afwisselend maakt. Bij elk project krijg ik te maken met andere mensen, die allemaal een eigen wens hebben. 

Ik verzorg regelmatig de make-up, haarstyling en de grime voor een commercial, bedrijfsfilm, videoproductie of fotoshoot. Daarnaast heb ik vele bruiden mogen stylen voor hun trouwdag. Ook verzorg ik zeer regelmatig verschillende beautyworkshops bij bedrijven, schoolopleidingen en particulieren. Dit resulteerde in het overnemen van Visagieworkshops.nl én de start van een eigen online cosmeticashop: Shop4makeup.nl

Mijn droombaan

Als eigenaar van het evenementenbureau in de beauty, VisagieWorkshops.nl, vertel ik je graag over mijn passie en over het prachtige team. Met dit team maak ik van ieder beauty-evenement een succes. Dat is natuurlijk geen toeval. Als allround beautyprofessional willen wij entertainen, kennis overdragen, en bovenal, iedereen laten stralen met een prachtige make-up of met een goed passend kleuradvies. Geen vraag is voor ons te gek. Wij leveren een ware beautybeleving, die helemaal afgestemd is op jouw wensen. 

De aankoop van Visagieworkshops.nl zorgde ervoor dat ik mijn twee liefdes kon combineren: beauty en het tot in de puntjes organiseren van events. Vol enthousiasme maak ik offertes, planningen en maatwerkprogramma's. Het begon als een superleuke uitdaging, en deze ben ik met 100% inzet aangegaan. Tot op de dag van vandaag ben ik reuzenblij met de keuze die ik toen gemaakt heb. Het bezig zijn met beauty is immers het leukste wat er is. 

Beauty producten

Tijdens mijn beautyworkshops, maak ik gebruik van verschillende beautyproducten en merken. Voorheen konden deelnemers deze producten aanschaffen na afloop van de workshop. Omdat dit niet meer bij te houden was, ben ik zelf een webshop begonnen, zodat ik de producten die ik gebruik gemakkelijk aan kon bieden aan de deelnemers van mijn workshops. Zo is het ontstaan van Shop4makeup.nl begonnen. Het is nu een online cosmeticashop, die begonnen is als een service. Iedere dinsdag en vrijdag maak ik mooie pakjes om op te sturen naar mijn shoppers. Ik hoop dat zij het als een echt cadeautje zien wanneer ze het thuisgestuurd krijgen. Neem gerust een kijkje in de shop.

Ben jij op zoek naar een allround freelance make-up professional?

Je kunt mij omschrijven als een enthousiaste, bezige en flexibele allround beauty professional. Het lijkt mij erg leuk om jou te helpen met make-up, haar, grime of kleur! Bel mij gerust op 06 22 14 55 08. Neem ik niet op? Dan kun je mij altijd een Whatsappje sturen, of een e-mail naar ria@ri-jolie.nl.