06 22 14 55 08

Wat ik doe

Jij bent uniek! Er is niemand zoals jij

Dit is een onderwerp waar ik zelf ook absoluut in geloof. En daarom wil ik dit graag aan jou laten zien. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat iedere vrouw, en overigens ook iedere man, meerdere "gezichten" heeft. Daarmee bedoel ik de verschillende looks die je als persoon kan uitstralen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een stoere look of een dagelijkse look, maar dat kan ook een meer glamour look zijn. 

In samenwerking met verschillende fotografen, bied in diverse fotoshoots aan. Dit zijn unieke fotoshoots waarbij jij het middelpunt bent gedurende de hele shoot! Oftewel, alle tijd is voor jou. Je wordt ontvangen met koffie of thee en wat lekkers, zodat we even kennis kunnen maken. Daarna wordt je in de make-up gezet en wordt je haar gedaan voor de eerste look. Met deze look ga je op de foto bij de fotograaf. De fotograaf stuurt je in verschillende poses, om zo het perfecte plaatje te schieten. Na de fotoshoot, wordt er een aanpassing gedaan in de make-up en in het haar, zodat je voor de tweede keer kunt gaan poseren voor de camera. Tot slot komt er nog een derde shootronde. 

Zo heb krijg je in totaal drie verschillende looks die jou laten zien vanuit verschillende perspectieven, en zo dus je verschillende "gezichten" laten zien. Dit zijn unieke fotoshoots die jou in een fineart of in een glamour style laten zien. Deze herinnering is voor altijd vastgelegd.

Uiteraard is het ook mogelijk om extra looks toe te voegen of om er voor te kiezen om de metamorfose compleet te maken met een totaal andere look. 

Klik hier om mijn portfolio te bekijken, om te zien welke fotografiestijl jou het meest aanspreekt. Je kunt mij altijd een mailtje sturen voor meer informatie! Bellen kan natuurlijk ook via: 06 22 14 55 08

 

TIP: 

Zet je vrouw in het zonnetje en geef deze unieke shoot aan haar cadeau!

 

 

Social Media

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie & Hairstyling

Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)
KvK  20147198
BTW nr.  NL002016751B51