Skip to main content

Rotterdam Viert de stad

Een jaar lang activiteiten in het teken van 75 jaar wederopbouw

 

2015/2016: een jaar lang viert Rotterdam 75 jaar wederopbouw met allerlei culturele activiteiten. Aan het aantal heb ik als visagiste mogen meewerken aan een paar van deze activiteiten. Zo mocht ik de visagie doen voor een Nederlandse live show van Girls 'n Cocktails.

Een talkshow naar het idee van Rasheida Adrianus die heeft plaatsegevonden op 25 juli. 

Hier een kleine fotoimpressie:

poster aankondiging girls n cocktails   Rotterdam viert de stad afro magazine visagie en haar Ria Kap   Rotterdam viert de stad in de krant voisagie riakap   Rotterdam viert de stad op de trappen visagie en haar Ria Kap   op het podium talkshow girls n cocktail visagie ria kap

 

Fotoshoot Aviko Feestmagazine.

Aviko feestdagen magazine

 

Voor de feestdagen maakt Aviko ieder jaar een magazine met leuke inspiratie en recepten. De shoot staat gepland op een mooie locatie in de regio Breda, prachtig versiert. Vanaf half 10 lopen de modellen binnen en voorzien Ria en met assistent Kim alle modellen, van jong tot oud, van een mooie make-up en een leuk kapsel. 

Hier wat foto's achter de schermen en een impressie van het uiteindelijke magazine.

 

Papillon, de nieuwe collectie

Visagie en haarstyling voor inmens grote afbeelding!

 

papillon fotoshoot visagie en haar riakap

 

zangeres Wendy de laat

Wendy de Laat is zangeres uit oosterhout (NB) van het Nederlandse levenslied. Al enkele jaren mag ik haar make-up en haar verzorgen voor haar videoclips,  CD Covers en meer. Afgelopen week is de zesde singel van Wendy uitgekomen, Iedere dag.

The Flirt Squad

For all the single Ladies; Je kent het vast wel, all the awkward things die je tegenkomt als je aan het daten bent. Voor regisseur en scenario schrijver Rasheida Adrianus de inspiratie voor deze nieuwe komische dramaserie die uitgezonden gaat worden op In de OPEN Rotterdam.

De Flirt Squad gaat over de zoektocht naar liefde van de hoofdrolspellers Candance en Lilly-Ann. Ze verschillen totaal van elkaar maar hebben al jaren een hechte vriendschap. Ze delen een appartement in het centrum van Rotterdam.

September 2017, Ezki's schoolleven

September 2017,  deze maand werk ik als mua (make-up artist) mee aan een nieuwe en best bijzondere tiener-serie " Ezki's schoolleven".  

Visagiste Ria Kap, achter de schermen bij Eski's schoolleven De serie is geschreven en bedacht door Rasheida Adrianus die heel veel input kreeg van de vloggers / instagrammers die samen de hoofdrollen in deze jeugd-serie spelen. Wil jij de de hoofdrol spelers uit Rotterdam ook willen volgen:  @Ezkimo010 (Ezki), @nevbased (Tyrone), @Kopstoot_Official (Mo), @grotevoorhoofd (Giomar), @okievids (Mo)@Ilaydaogurlu (Serena) en @mrs.arg (Sara).

 

Capo di Famiglia

Capo di Famiglia
In de eerste week van januari heb ik de visagie gedaan voor de fotoshoot om deze nieuwe film. De beelden zijn gemaakt om de film te promoten en nog een extra stukje budget te verkijgen via cinecrowd. De crowdfunding is 14 februari jl. gestart.

Gilly’s Zijn nachtmerrie werd een realityshow

Gilly

De Antilliaanse rapper Gilly werkt aan zijn EP, waarop hij samenwerkt met verschillende artiesten en producers zoals Royschat, Daren Dinero en Sef Solar. De EP is gebaseerd op een heftige periode in zijn leven.
Twee jaar eerder stond de 17-jarige Gilly op het punt om door te breken als rapper en werd hij geselecteerd voor een realityshow “ Dream Catchers”. Voor een periode van 6 maanden wordt hij 24 uur per dag gevolgd door de camera, op weg naar Succes. Kort na de start overlijd zijn vader plotseling en stort het leven van Gilly en zijn moeder in. Wil je weten hoe het verder loopt? De afleveringen zijn te vinden op youtube en het kanaal van Open Rotterdam. De serie is bedacht en geregisseerd door Rasheida Adrianus en gemaakt in opdracht van Open Rotterdam.