06 22 14 55 08

Wat ik doe

Mooi, op je eigen manier met een privé workshop make-up

Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Dat betekent dat iedereen beschikt over mooie punten in het uiterlijk. Als je je natuurlijke mooie punten benadrukt met de juiste make-up, wordt je prachtig en zie je precies wat je pluspunten zijn. Wanneer je dan in de spiegel kijkt, dan straal je!

 

Daar hoef je écht geen metamorfose voor te ondergaan. Zodra jouw mooie punten met de juiste make-up zijn benadrukt, krijg je als vanzelf de uitstraling die bij je past. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen enorm omdat je mooi bent en doordat tegelijkertijd ook helemaal jezelf bent.

Wil jij je natuurlijke schoonheid leren benadrukken? Ria helpt jou daar heel graag bij. Tijdens een privéworkshop make-up, leer je precies wat je kunt doen om jezelf mooi op te maken voor verschillende gelegenheden. Dit kan een werkdag zijn, maar het kan ook gaan om een speciaal feest. Uiteraard worden al jouw vragen tijdens deze privé workshop beantwoord.

Tijdens de privéworkshop leer je:

  • welke foundation bij jouw huid en bij het moment past; 
  • hoe je foundation het best kan aanbrengen;
  • hoe je moet werken met concealer en poeder;
  • om te shapen met blush, bronzer en wellicht een highlighter;
  • je ogen opmaken voor een werkdag;
  • je ogen opmaken voor een feest;
  • hoe je je wenkbrauwen moet stylen;
  • hoe je je lippen moet kleuren voor een perfecte afsluiting van je look.

In een circa twee uur durende workshop leren we je, hoe jij voor jezelf een complete look kunt maken voor een dag op je werk of voor een avond uit. 

De make-up tips en trucs die je van ons ontvangt zijn afgestemd op jouw persoonlijke uitstraling en wensen. We zorgen ervoor dat je nooit meer hoeft te twijfelen over jouw make-up. Hoe fijn is dat? Aan het eind van deze privéworkshop make-up heb je een begin gemaakt met jouw personal branding. Jouw persoonlijke look is immers de beste ondersteuning van je (zakelijke) verhaal. Doordat jij overtuigd bent dat je er goed uitziet zal je boodschap krachtiger overkomen en straal je meer zelfvertrouwen uit dan ooit. 

Wil jij nooit meer twijfelen over de make-upkeuze die je maakt? Maak snel een afspraak. 

Social Media

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie & Hairstyling

Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)
KvK  20147198
BTW nr.  NL002016751B51