06 22 14 55 08

Wat ik doe

Het is feest!

Ga je trouwen? Of ben je te gast op een bruilof van een ander? Of ga je toch naar een ander feest? Wat de gelegenheid ook is, ik help jou graag met je make-up en kapsel! De styling zal perfect aansluiten op de gelegendheid en natuurlijk op jouw wensen.

 Jouw bruiloft

Naast een prachtige trouwjurk wil jij een prachtige make-up en een geweldig kapsel op jouw trouwdag, om de look helemaal compleet te maken. Hierbij wil ik jou graag helpen!

Ik kom graag naar jouw huis voor een proefsessie. Tijdens de proefsessie ga ik jouw pluspunten in de spotlights zetten, zodat jij kan stralen met een prachtige make-up en een geweldig kapsel. Op de dag dat je gaat trouwen, ben ik bij jou thuis of op de trouwlocatie om de afgesproken make-up en het kapsel aan te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om één van de twee door mij te laten verzorgen. 

 

Belangrijke info op een rijtje:

  • De proefsessie vindt ongeveer 4 tot 6 weken voor de trouwdatum plaats.
  • Een proefsessie voor make-up en een kapsel duurt ongeveer 3 uur.
  • Op de trouwdag moet je rekenen op ongeveer 2,5 uur wat nodig is om de make-up en het kapsel aan te brengen. 
  • Uiteraard zorg ik voor alle benodigheden, zoals make-up, haarlak en spelden. Wil je een accessoire in je haar? Schaf deze dan aan tijdig aan en denk aan het gewicht. 
  • Jij krijgt van mij alles om jouw make-up gedurende de dag te matteren en de lipstick bij te werken. Zo zie je er de hele dag fantastisch uit!

 

Een feestelijke look

Ben je te gast bij een bruiloft, een galafeest of een ander themafeest? Ik help jou graag met het verzorgen van de make-up en het haar, passend bij jou en bij de gelegenheid. Je kunt bij mij terrecht voor een glamour look, maar ook voor een prachtige naturel look.

 

Wil je meer weten? Of wil je een datum reserveren? Bel mij op 06 22 14 55 08 of stuur een e-mail naar

 

Social Media

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie & Hairstyling

Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)
KvK  20147198
BTW nr.  NL002016751B51